Hamburg

Op uitnodiging van Germany Travel mocht ik een lang weekend voor Travelgirls op persreis naar Hamburg. Lees snel in mijn blog over deze bruisende stad!

Mijn ervaring van de persreis naar Hamburg

Vanuit Travelgirls.nl werd ik gevraagd om drie dagen naar Hamburg te gaan. Alles was voor mij geregeld van vervoer, hotel en zelfs V.I.P pasjes voor het Reerbahnfestival! Het was allemaal erg overweldigend en het hele weekend was de grote glimlach niet van mijn gezicht te krijgen. Omdat ik door de weeks werk als docente aardrijkskunde was het best vermoeiend om dit weekend door te halen. Toch is dit de leukste hobby die ik ooit gehad heb.

Hopelijk klik je toch even door om mijn blog over Hamburg te lezen want het is echt een leuke stad die de moeite waard is om te bezoeken! Ben jij al wel eens in Hamburg geweest? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *