Alpbach

Wil jij skiën of snowboarden in de zomer? Of ben je op zoek naar een andere zomerse activiteit in Oostenrijk? Lees dan snel deze blog met tips die ik schreef voor Travelgirls.nl na een week doorgebracht te hebben in de prachtige omgeving van Alpbach!

Hoe wij in Alpbach terecht kwamen

Tijdens een influence event kwam ik in aanraking met een van de medewerkers van het toeristen bureau Alpbach. Bij de eerste kennismaking was er direct een klik. We kletste vlot weg en bespraken wat we elkaar te bieden hadden. Alle informatie die ik ontving over deze omgeving maakte mij enthousiast. Samen met mijn vriend werd ik uitgenodigd om in de zomer naar Alpbach te komen. Wat we daar allemaal gedaan hebben kun je terug lezen in deze blog!

Oostenrijk is mijn favoriete vakantie bestemming. Zowel in de zomer als in de winter heeft het land heel veel te bieden. Ben jij al wel eens in Oostenrijk geweest?

One thought on “Ontdek met drie tips de omgeving van Alpbach!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *