fotoslinger van het foto album

Van iedere reis die ik maak probeer ik een fotoalbum te maken of iets anders leuks te vinden om mijn vakantie of reis visueel te maken. Als gastblogger voor Travelgirls.nl schreef ik deze review over de fotoslinger van Hetfotoalbum.nl

Het schrijven van een review

De fotoslinger was super leuk om te mogen bestellen. Als ik ergens een review over mag schrijven ben ik echt blij. Bloggen en artikelen schrijven is voor mij niet perse iets waar ik winst uit wil halen. Het krijgen van een mooi product dat ik ook écht blijf gebruiken maakt mij al blij!

Fotoslinger van Hetfotoalbum

Fotoslinger van Hetfotoalbum.nl

De fotoslinger ziet er in eerste instantie erg mooi uit. Helaas weet ik niet waar ik hem op moet hangen nu ik hem een tijdje in huis heb. Dit vind ik achteraf zonde. De fotoslinger zou ik persoonlijk vooral bestellen op het moment dat ik naar een bruiloft zou gaan en een leuk cadeautje mee wil nemen. Een ander idee dat ik heb is om een fotoslinger te maken van iemand zijn reisfoto`s als deze terug komt van een lange reis.

Fotoslinger van Hetfotoalbum

Wel of niet bestellen?

De kans is niet groot dat ik de fotoslinger nog een keer bestel. Dit komt vooral omdat de bruikbaarheid laag is. Daarnaast spreekt de manier waarop de fotoslinger aangeleverd wordt mij niet erg aan. Je moet hem zelf in elkaar rijgen. Natuurlijk miste ik in mijn rijgenthousiasme weer een gaatje en heb ik midden op mijn slinger een losse foto…
Als cadeautje voor een bijzondere gelegenheid zeg ik DOEN, bestel de Fotoslinger van Hetfotoalbum.nl!

Fotoslinger van Hetfotoalbum.nl Fotoslinger van Hetfotoalbum.nl

Ben je benieuwd naar andere reviews die ik schreef neem dan klik dan lekker door naar mijn andere blogs. Hopelijk heb je er iets aan!
Wil je dat ik een review schrijf over een van jouw producten neem dan gerust contact met mij op 🙂

 

 

One thought on “Review | Fotoslinger van Hetfotoalbum.nl leuk om cadeau te geven!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *