Hintertux

Mijn verhalen als gast blogger voor Travelgirls.nl komen voort uit de reizen en vakanties die ik maak. Het Oostenrijkse dorp Hintertux is echt een van mijn favoriete bestemmingen. In deze blog schrijf ik er ook al over. Lees snel door om te lezen hoe ik positief bleef!

Door de val veranderde mijn planning in Hintertux

Mijn laatste wintersport in het Oostenrijkse dorp Hintertux verliep niet helemaal volgens de planning. Door een val op de piste schoot mijn schouder uit de kom en kon ik die week niet meer snowboarden.

wandelen in Hintertux uitzicht op de gletsjer van Hintertux Wandelen in Hintertux

Positief blijven

Bij de pakken neerzitten is niet helemaal mijn ding. Iedere dag trok ik er op uit en daar is deze blog uit voort gekomen die ik voor Travelgirls.nl geschreven heb.

Hoe nu verder

Op dit moment ben ik volop bezig met fysiotherapie. In het nieuwe jaar krijg ik een zogenaamde botblok operatie. Dit zal een revalidatie van zeker 9 maanden betekenen waarin ik niet de sporten kan uitoefenen waar ik zo van hou. Toch is mijn doel om er sterker uit te komen dan dat ik er in ga!

Klik lekker door als je op zoek bent naar een blog over wat je kunt doen als je niet de piste op kunt in de omgeving van Hintertux!

One thought on “Oostenrijk | Wat te doen in het dorp Hintertux”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *