Ben je op zoek naar een originele manier om een wereldkaart in je huis op te hangen probeer dan eens een wereldkaart op plexiglas! Zelf heb ik er een in mijn slaapkamer hangen en ben ik er dolenthousiast over!

De producten van wereldkaarten.nl

Via de website van wereldkaarten.nl kun je kiezen uit meer dan 100 designs in wereldkaarten! De wereldkaart op plexiglas is 5mm dik en weegt ongeveer 2 kilo (afhankelijk van je formaat). Een wereldkaart op plexiglas heeft een moderne en strakke uitstraling. Je kunt jouw wereldkaart met of zonder ophangsysteem bestellen, het is echter wel mooier om er een ophangsysteem op maat bij te nemen. Meer advies hierover lees je op de website. Je kunt ook een foto op glas af laten drukken via de website van FotoOpGlas.nl, extra gaaf als je het een persoonlijk tintje wil geven. Een fotoslinger is ook een originele manier om je foto`s af te laten drukken. De fotoslinger vind ik leuker om cadeau te geven dan zelf te houden.

Wereldkaart op plexiglasWereldkaart op plexiglas

Welk formaat raad ik aan

Zelf mocht ik een wereldkaart op plexiglas testen van het formaat 90 x 60 cm t.w.v €109,- voor mij is dit het perfecte formaat voor deze wereldkaart. Op een lege muur is het een echte blikvanger maar hij is ook leuk te combineren met bijpassende accessoires. De prijs lijkt misschien hoog maar als je het vergelijkt met een ander soort schilderij valt het mee.

Zo bestel je de wereldkaart op plexiglas

Ben je door mijn blog en de foto`s helemaal enthousiast bestel dan zelf ook een leuke wereldkaart via de website! Binnen vijf werkdagen wordt je wereldkaart thuisbezorgd.

Voor Travelgirls.nl schreef ik deze review over een schoolplaat wereldkaart van wereldkaarten.nl mijn voorkeur gaat echter uit naar een wereldkaart op plexiglas. Ik zeg bestellen dus! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *